Letní provozní doba: Po-Pá: 11:00 - 14:00, So, Ne: Zavřeno
V pátek 23.9. budeme mít zavřeno. Děkujeme za pochopení.
Po - Pá: 10:30 - 16:00
So: 11:30 - 21:00
+420 601 321 494
Domovská stránka

Restaurace živé stravy

Pozvěte si slunce na talíř!

Zpět na hlavní stránku

Kurz vitariánského nevaření

Datum: 13.3.2016
Začátek: 10:00

Popis akce

Kurz přípravy pokrmů živé stravy (raw food), na kterém se seznámíte nejen s teorií kolem živé stravy, ale hlavně s příklady z praxe. Naučíte se postupy, jak připravit různé druhy pokrmů. Mimo jiné to budou koktejly, saláty, hlavní jídla, pomazánky, sušené krekry, spousta dezertů a různé jiné dobroty. Během všeho připravování a ochutnávání se toho spoustu naučíte i o výživě obecně. Dozvíte se, jak je dobré začít, co zařadit do jídelníčku, co je vhodné z něj naopak vyřadit a mnoho dalších informací, které se vám budou hodit. Kurz bude trvat přibližně 5 hodin, uvidíte přípravu a ochutnáte 10 různých receptů. Začínáme ráno v 10:00.
Doporučujeme vzít s sebou papír a tužku na poznámky.
Veškerá konzumace předváděných pokrmů je již zahrnuta v ceně kurzu. Jídla bude dostatek, proto není zapotřebí brát si s sebou vlastní.
Celou dobu během předvádění bude prostor pro vaše dodatečné otázky k jednotlivým tématům týkajících se přípravy jídel i živé stravy obecně.

Detailní informace:

Účastnický poplatek uhraďte prosím nejpozději do 4 dnů od přihlášení buď osobně u nás v restauraci, nebo platbou přes účet. Pokud se přihlašujete méně než týden před termínem kurzu, potvrďte prosím svou účast telefonicky nebo mailem na info@kiwirawfood.cz. Počet účastníků je omezen, proto přednost budou mít ti, kteří dříve provedou platbu.
Při odhlášení se z již zaplaceného kurzu 4-7 dnů před termínem konání kurzu si účtujeme 500 Kč jako manipulační poplatek. V případě nedostavení se na kurz nebo odhlášení se 1-3 dny před termínem konání kurzu propadá celé zaplacené kurzovné. Veškeré storno podmínky platí i v případě, kdy se následně přihlásíte na některý z dalších termínů. Děkujeme za pochopení.

Cena: 2000 Kč

Max. počet účastníků: 8