Letní provozní doba: Po-Pá: 11:00 - 14:00, So, Ne: Zavřeno
Po - Pá: 10:30 - 16:00
So: 11:30 - 21:00
+420 601 321 494
Domovská stránka

Restaurace živé stravy

Pozvěte si slunce na talíř!

Kurz nevaření

Popis kurzu:

Kurz přípravy pokrmů živé stravy, na kterém vás obeznámíme nejen s teorií kolem živé stravy, ale hlavně s praktickými příklady z praxe.

Čekají nás (nejen) tato témata:

  • Co je to vlastně ta živá strava, jak a proč nám prospívá
  • Kategorie potravin, jejich kombinování
  • Různé způsoby přípravy surovin, vybavení kuchyně
  • Koktejly
  • Polévky
  • Saláty
  • Hlavní jídla
  • Pomazánky, krekry
  • Chlazené i sušené dezerty
Detailní informace:

Kurz bude trvat přibližně 5 hodin, projdeme a ochutnáme 10 různých receptů. Začínáme ráno v 10:00. Doporučujeme vzít s sebou papír a tužku na poznámky. Veškerá konzumace předváděných pokrmů je již zahrnuta v ceně kurzu. Jídla bude dostatek, proto není zapotřebí brát si s sebou vlastní jídlo.
Celou dobu během předvádění bude prostor pro vaše dodatečné otázky k jednotlivým tématům týkajících se přípravy jídel i živé stravy obecně.

Cena: 2000 Kč

Max. počet účastníků: 8

Poznámka:
Účastnický poplatek prosím uhraďte nejpozději do 4 dnů od přihlášení. Způsob platby si vyberete v přihlášce. Pokud se přihlašujete méně než týden před termínem kurzu, potvrďte prosím svou účast telefonicky nebo mailem na info@kiwirawfood.cz.
Počet účastníků je omezen, proto přednost budou mít ti, kteří dříve provedou platbu.

Při odhlášení se z již zaplaceného kurzu 5-7 dnů před termínem konání kurzu si účtujeme 500 Kč jako manipulační poplatek. V případě nedostavení se na kurz nebo odhlášení se 1-4 dny před termínem konání kurzu propadá celé zaplacené kurzovné. Veškeré storno podmínky platí i v případě, kdy se následně přihlásíte na některý z dalších termínů. Děkujeme za pochopení.

Aktuálně vypsané termíny:
Neděle 14.08. 2016
Místa k dispozici: